От 5 до 7 декември празничната магия с камиона на Coca-Cola

131 0

Dara Ekimova и коледното градче на бранда ще гостуват в морския град

Празничният камион и коледното градче на Coca-Cola ще бъдат гости за три дни в града на мечтите – Бургас. на  На 5 декември на паркинга на магазин Billa, ул. „Гочо Иванов“ 30, всички жители и гости ще могат да се срещнат лично с Дядо Коледа и неговите посланици на доброто. На 6 декември, когато е и празникът на града, в пространството до паметник „Пантеона“ талантливата Dara Ekimova ще се срещне с посетителите на събитието в работилницата за добрини на Дядо Коледа. Празничните изненади ще продължат и на 7 декември, когато коледното градче ще остане в сърцето на Морската градина от 15:00 до 21:00 часа. 

Чаровната изпълнителка Dara Ekimova е посланик на тазгодишната кампания на Coca-Cola „Един Дядо Коледа не стига“ и призива #СподелямеДоброто, които имат за цел да подчертаят важността и магията на Коледа, мотивирайки споделянето на повече добри дела и по-голяма близост с любимите хора. На 6 декември тя ще бъде част от коледното градче, за да може както да разкаже на живо на посетителите какво я е вдъхновило да се включи, така и да се присъедини към изработването на коледни играчки. Именно в работилницата на Дядо Коледа всеки ще може да направи сам и да закупи играчка за сума по свой избор, която ще бъде дарена изцяло в полза на Сдружение „Операция: Плюшено Мече“.

В коледното градче на Coca-Cola са предвидени много изненади и активности, сред които дигитална фотобудка, която ще запечата магическия момент за всеки, който желае. Снимките ще могат да се вземат за спомен и ще оставят лична следа върху дигиталната коледна елха на градчето. Снимки с белобрадия старец и специален кът за писане на писма с мили думи и пожелания, които да зарадват някой непознат, избран на случаен принцип от друг град, също са част от коледния тур на камиона.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  5 важни канала в дигиталния маркетинг

Още много празнични активности и награди ще очакват посетителите на коледното градче на Coca-Cola. Специален гост ще бъде и посланикът на инициативата „Искам да съм полезен… Рециклирай ме!“, а именно жълтата инсталация „Шишеяд“, поглъщаща пластмасови бутилки и имаща за цел да превърне коленото градче и целия тур в събития #БезОтпадъци. В световен мащаб, както и у нас, Coca-Cola е поела ангажимент да събира и рециклира бутилка или кен за всяка своя продадена опаковка до 2030 г. като част от визията си за „Свят без отпадъци“.

Друг магичен елемент, част от коледната кампания на компанията, е мащабната национална потребителска промоция „Сподели духа на Коледа“, която ще подари празнично настроение на късметлиите с редица награди, сред които и три пътувания за двама до дома на Дядо Коледа – Лапландия. Активацията предизвиква всеки да покаже познания за любимия белобрад старец и по-конкретно дали знае къде живее той. Всеки може да участва в томболата за наградата в периода 06.11-23.12 в приложението на Coca-Cola.

Павел

Експерт, работещ към дигитална агенция Висео - една от най-успешните дигитални агенции у нас, оперираща в България, Сащ, Канада, Гърция, Румъния и в много други държави по света. Ако се нуждаете от уеб и SEO услуги, можете да направите Запитване за SEO Ако търсите линк билдинг стратегии, ефективно SEO, което да Ви класира по-напред в Гугъл, то тогава посетете W-SEO.com!

Related Post

Защо си струва да инвестираме?

Публикувано от - октомври 25, 2023 0
Във века на икономическите възможности и развитието на градовете, Бургас се явява една от най-привлекателните дестинации за инвестиране в България.…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *