Строителна фирма ремонт на баня

Строителна фирма „Вашата мечтана баня“: Ремонт на баня без стрес – бързо, качествено, евтино

262 0

Банята – не просто помещение, а светилище в забързаното ни ежедневие. Където се събуждаме, зареждаме с енергия, отмиваме грижите и се потапяме в заслужена почивка. Затова е от съществено значение тя да е не просто функционална, но и оазис на спокойствие, съобразен с вашите нужди и естетически вкус.

Как да изберете подходяща строителна фирма за ремонт на баня в Бургас?

Преди да изберете строителна фирма за ремонт на баня в Бургас, е важно да направите проучване и да изберете фирма с добра репутация и опит в този вид дейности.

Как да скриете тръбите в банята?

Има много начини за вградено окабеляване, въпреки че само няколко са най-популярните. Всеки от тях има своите плюсове и минуси:

Украса. На въпроса как да скриете тръбите в банята, има контра въпрос: защо правите това? В този случай ще трябва да отделите допълнителни усилия, време и пари. За да направите това, боядисайте тръбите под месинг, мед и бронз, изберете кранове за баня, нагреватели за кърпи и аксесоари с подобен цвят и облицовайте стената зад тръбите под тухла (например клинкер) или под дърво, сякаш остаряло по време. Този дизайн е напълно в съответствие с модните тенденции в дизайна на банята и изглежда необичайно.

Мебели. Доста прост и практичен начин да скриете тръбите в баните е да инсталирате мебели, така че те да са вътре в тях. Това могат да бъдат шкафове за щрангове или например шкафове за сифони под мивката. Да, това ще изисква изрязване на задната стена и смяна на рафтовете, но все пак е по-лесно. Но основното е, че по този начин поддържате лесен достъп до тръбите за поддръжка и има допълнително място за съхранение на дребни предмети. Въпреки че, разбира се, мебелите, като например свободностояща вана, не са „подходящи“ за всяка водопроводна инсталация.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  КАКВИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ КОМБИНАЦИИТЕ ЗА СРЕЩА ИЛИ РОМАНТИЧНА ВЕЧЕРЯ ЗА 8 МАРТ?

Стени. В дискусията как да затворите тръбите в банята, това е очевидно решение: поставете ги в стените и ги облицовайте с плочки. Тук нищо не напомня за тръби, цялата площ е запазена, като всички тръби могат да бъдат скрит: до бойлер, тоалетна чиния и др. Въпреки че има минуси. Необходимо е да се премахнат стените, което е реално в нова сграда или по време на основен ремонт. Невъзможно е да се „реже“ в носещи и тънки стени (за предпочитане върху мазилка), а ширината и дълбочината на щриха са ограничени. Необходими са тръби от полипропилен, метал-пластмаса или мед без резбови връзки.

Вана със скрити в стените тръби

Скритите тръби в стената ще подхождат на всяка баня, но лаконична и оборудвана с луксозен санитарен фаянс, като вана от изкуствен камък, особено

Фалшиви стени. Ако не можете или не искате да изрежете бразди в стената, изградете друга – фалшива. За целта от пода до тавана по цялата ширина на банята се поставя рамка, в която се поставят тръби. Отвън е облицована с пластмаса или гипсокартон (върху тях често се залепват плочки, например панели). Резултатът не изглежда по-лош от стробирането, докато можете да скриете дебели тръби и да скриете недостатъците на стените. Но изпълнението е скъпо и заема място, а водопроводната инсталация, независимо дали е душ кабина без палет, пералня и мивка над нея или компактна тоалетна чиния, трябва да бъде поставена по тази скрита стена.

Кутии. Тъй като често е просто невъзможно да се скрият тръбите в банята само в една стена и има достатъчно място за фалшива стена, има компромисна опция – кутия. Всъщност това е компактна версия на рамката, която е идеална например за монтирана на стена тоалетна с хигиеничен душ, биде, писоар или други подобни водопроводни инсталации. Може да бъде интересно победен в дизайна, образува допълнителен рафт за вещи, а цената на решението е разумна. Всъщност има два недостатъка на кутиите: не можете да направите много от тях и не можете да се свържете с условна баня.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какво да имате предвид, когато купувате бански костюм

Инвестирайте в ремонта на вашата баня, инвестирайте в себе си! Подарете си място за релаксация, красота и комфорт, където да се отърсите от стреса и да посрещнете деня с позитивна енергия.

Заедно с екип от професионалисти, мечтата ви за перфектната баня ще се превърне в реалност!

За да сете сигурни, че сте направили качествен и функционален ремонт на вашата баня или дом в град София потърсете услугите на Фирма „ОНАСИСС ЕООД“ за повече информация вижте тук.
Телефон:

(+359) 87 9 998 759
(+359) 87 8 999 833

Related Post

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *